Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

Γειά σας
Είμαστε οι χρυσομέλισσες,δημιουργικές και ανήσυχες που αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε τα χόμπυ μας, τις γνώσεις μας και τις εμπειρίες μας για καλό σκοπό.
Αυτή είναι η πρώτη ανάρτηση και συγχωρέστε με για την απειρία μου, αλλά πιστεύω ότι σιγά σιγά
θα τα καταφέρω.
Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, με αισιοδοξία και πίστη ενάντια σε κάθε αντιξοότητα κάνουμε πραγματικότητα τα βιώματα της αλληλεγγύης,της εθελοντικής προσφοράς,της φιλίας και του ειλικρινούς ενδιαφέροντος χωρίς προκαταλήψεις και αποκλεισμούς.
Η φιλική συντροφιά μας είναι ανοικτή σε όλους όσους έχουν τις ίδιες αντιλήψεις και τα ίδια ενδιαφέροντα...
Δεν έχετε παρά να μας γνωρίσετε από κοντά! Κερνάμε καφέ και εκτός από τις χειροτεχνίες και τα χόμπυ μας επισκεπτόμαστε μουσεία,εκθέσεις,παίρνουμε μέρος σε εκθέσεις,παρακολουθούμε παραστάσεις,μοιραζόμαστε σκέψεις, γελάμε και απολαμβάνουμε την ζωή.
Ήδη από τις αρχές του Νοέμβρη,έχουμε ξεκινήσει τα εργαστήρια μας,και όποιος θέλει ας έρθει σε επαφή μαζί μας,για περισσότερες λεπτομέρειες.
Σύντομα θα αναρτήσω και το πρόγραμμα των εργαστηρίων,προς το παρόν μπορώ να σας πω ότι
κάθε Τετάρτη 4-6 λειτουργεί το εργαστήριο κοσμήματος,Τρίτη πρωί 11-2 γίνεται μάθημα Ισπανικών
για αρχαρίους,και την Πέμπτη 11-2 μάθημα Ισπανικών για προχωρημένους.
Η Δασκάλα μας η Κα Βούλα,καθηγήτρια Ισπανικής φιλολογίας,εξαιρετική και εθελόντρια επίσης.
Ακολουθούν εργαστήριο deoupage,δεύτερο εργαστήριο κοσμήματος(άλλες τεχνικές), κέντημα (Samplers), χρήση ηλεκρονικών υπολογιστών,και πολλά ακόμη
Έχουμε ένα μικρό πρόβλημα με τις ώρες,αλλά πολύ γρήγορα θα τακτοποιηθεί και πιστεύω μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα να είναι έτοιμο.
Φυσικά και θα σας ενημερώσω άμεσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου