Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ!!!!!!!!

Μού έστειλαν αυτό το μέιλ και έσπευσα να το αναρτήσω για να το διαβάσουν ΟΛΟΙ.
Μήπως να γίνει αφορμή και να ξυπνήσουμε πιά?
Μήπως πρέπει να αρχίσουμε να φωνάζουμε όλοι μαζι όμως?
Όταν μας ενοχλούν στο λεωφορείο, στο δρόμο, μας κλέβουν
και από πάνω μας βρίζουν μήπως να βάλουμε φωνή δυνατή πια????????????????///
Πριν λίγες ημέρες μέσα στο τρόλευ έκλεψαν δύο, ένα ζευγάρι
μελαμψών ξένων το πορτοφόλι μιας γυναίκας και επειδή το αντιλήφθηκε αμέσως
η < κυρία > άρχισε να την βρίζει σκαιότατα και ο < κύριος> της 
έσκασε ένα χαστούκι και κατέβηκαν με όλη τους την άνεση 
από το τρόλευ με το πορτοφόλι ανα χείρας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Είχαμε κοκαλώσει όλοι !
Όταν δε..... τολμήσουμε να μιλήσουμε , ως δια μαγείας μεταμορφωνόμαστε
σε ρατσιστές, σε......δεν θέλω να αναφέρω το γνωστό κόμμα,
διότι ... ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ 
αλλά είμαι ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ, τίποτε άλλο.
-
 


Η Αυστραλιανή Πρωθυπουργός Julia Gillard
Η Αυστραλία λέει ΟΧΙ - Είναι η δεύτερη φορά που το κάνει!
Οφείλει κανείς να παραδεχτεί και να εκτιμήσει την πίστη της στα δικαιώματα των συμπατριωτών της.
Είναι παρήγορο να βλέπει κανείς κάποιον πραγματικό ηγέτη.
Όλος ο κόσμος χρειάζεται τέτοιους ηγέτες!
Οι μουσουλμάνοι που θέλουν να ζήσουν σύμφωνα με τον Ισλαμικό νόμο Sharia, ενημερώθηκαν ότι πρέπει να φύγουν από την Αυστραλία, καθώς η Κυβέρνηση έχει στοχοποιήσει όλους τους εξτρεμιστές στην προσπάθεια της να αντιμετωπίσει τις εν δυνάμει τρομοκρατικές επιθέσεις. 

Επί πλέον, η Gillard εκνεύρισε μερικούς μουσουλμάνους με την δήλωση της ότι υποστηρίζει πλήρως τις ενέργειες των μυστικών υπηρεσιών στην παρακολούθηση των τζαμιών σε όλη την επικράτεια. 

Ανακοίνωση της πρωθυπουργού της Αυστραλίας Julia Gillard - Australia σε ελεύθερη μετάφραση: 

"ΟI ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΟΧΙ ΟΙ ΑΥΣΤΡΑΛΟΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜOΣΤΟΥΝ.... Είτε σας αρέσει είτε όχι.... Έχω κουραστεί από την ανησυχία αυτού του έθνους μήπως ενοχλούμε μερικούς ανθρώπους ή την κουλτούρα τους. Από την εποχή των επιθέσεων στο Bali, έχουμε παρατηρήσει μια αύξηση του πατριωτισμού στην πλειονότητα των Αυστραλών.
Η κουλτούρα μας έχει εξελιχθεί για περισσότερο από δύο αιώνες με αγώνες, προσπάθειες και επιτυχίες από εκατομμύρια ανδρών και γυναικών που κατέκτησαν την ελευθερία.

Μιλάμε κυρίως ΑΓΓΛΙΚΑ, όχι Ισπανικά, Λιβανέζικα, Αραβικά, Κινέζικα, Γιαπωνέζικα, Ρωσσικά ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα. Οπότε, αν επιθυμείτε να γίνετε μέρος της κοινωνίας μας να μάθετε την γλώσσα μας.

Οι περισσότεροι Αυστραλοί πιστεύουν στο Θεό. Αυτό δεν είναι κάποια Χριστιανική, δεξιά πολιτική προπαγάνδα, αλλά ένα γεγονός, επειδή Χριστιανοί άνδρες και γυναίκες βασισμένοι στα Χριστιανικά ιδεώδη, ίδρυσαν αυτό το έθνος, και αυτό είναι πλήρως εξακριβωμένο. Εάν ο Θεός σας ενοχλεί, τότε σας προτείνω να σκεφτείτε κάποιο άλλο μέρος του πλανήτη σαν την νέα σας πατρίδα, γιατί ο Θεός είναι μέρος της κουλτούρας μας.

Θα αποδεχτούμε τις πεποιθήσεις σας, και δεν θα τις αμφισβητήσουμε. Αυτό που επιθυμούμε εκ μέρους σας είναι να αποδεχτείτε τις δικές μας πεποιθήσεις και να ζήσετε σε αρμονία και χαρούμενη ειρήνη μαζί μας.

Αυτή είναι η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ και Ο ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ και θα σας επιτρέψουμε κάθε ευκαιρία να τα απολαύσετε όλα. Αλλά, αφού τελειώσετε με τις διαμαρτυρίες σας και τις γκρίνιες σας για την Σημαία μας, τα Χριστιανικά μας πιστεύω ή τον τρόπο ζωής μας, σας συνιστώ ολόθερμα να εκμεταλλευτείτε μια άλλη μεγάλη Αυστραλιανή ελευθερία: ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ.
'Αν δεν είστε ευτυχείς εδώ τότε ΦΥΓΕΤΕ. Δεν σας υποχρεώσαμε να έλθετε. Εσείς επιλέξατε να έλθετε εδώ. Επομένως ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ την χώρα που ΕΣΕΙΣ επιλέξατε."





2 σχόλια:

  1. Για να επιβάλουμε τους νόμους μας στους ξένους πρέπει πρώτα να τους σεβόμαστε εμείς. Το παράδειγμα πρέπει να δοθεί αρχικά από την εξουσία, ώστε να παραδειγματιστεί και ο λαός, να πιστέψει στους νόμους και με τη σειρά του να μην επιτρέπει ούτε σε Έλληνες ούτε σε ξένους να τον ποδοπατούν ατιμώρητοι.
    Δεν είναι θέμα Έλληνα ή ξένου. Είναι κατά την άποψή μου έγκλημα εκ προμελέτης που τελείται εδώ και πολλά χρόνια όταν τα σύνορα της Ελλάδας άνοιξαν ανεξέλεγκτα για κάποιους λόγους που κάποιοι τους ξέρουν καλά, με αποτέλεσμα να εισβάλουν στη χώρα και πολλά κακοποιά στοιχεία.
    Και βέβαια η έλλειψη του Κράτους τους άφησε ανεξέλεγκτους. Το να μιλήσουμε ή να βρίσουμε αφού μας έχουν ήδη ληστέψει ή σκοτώσει δεν είναι η λύση σε κανένα πρόβλημα. Η σύλληψη και η τιμωρία αυτών των κακοποιών στοιχείων είναι καθήκον μιας ανύπαρκτης αστυνομίας ενός ανύπαρκτου Κράτους.
    Δεν έχει τέλος η καταμέτρηση των ανύπαρκτων υπηρεσιών και του ανύπαρκτου έργου τους.....
    Δεν έχει τέλος κι αυτή η κουβέντα.
    Φιλιά και καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα Φλώρα, συμφωνώ ότι δεν έχει τέλος αυτή η συζήτηση,αλλά ήθελα να διευκρινήσω τι εννοώ όταν λέω να < φωνάξουμε >
    Φυσικά και δεν είμαι υπέρ της βίας η πιό απλά ν αρχίζω να βρίζω κλπ.
    Εξάλλου δεν έχει αποτέλεσμα.
    Πιστεύω όμως ότι κάτι πρέπει να γίνει πια από εμάς δηλ. όλοι ενωμένοι βέβαια, με κάποιο τρόπο τελος πάντων να δείξουμε ότι δεν πάει άλλο.
    Δεν ζητάμε κάτι εξωφρενικό ζητάμε το δικαίωμα να ζούμε αξιοπρεπώς και εμείς και τα παιδιά μας.
    Δεν με ενοχλούν οι μετανάστες όταν θα έρθουν στην πατρίδα μου να αναζητήσουν δουλειά.
    Μ ενοχλεί που στην γειτονιά μου σε κάθε γωνία θα συναντήσεις κάθε καρυδιάς καρύδι, γυναίκες αλλοδαπές οι οποίες εκδίδονται και ενοχλούν με τον τρόπο τους ασυστόλως και την ημέρα όχι πια μόνο την νύχτα.Αυτό λέω δηλ να γίνει κάτι στην κάθε γειτονιά, υπάρχουν χώροι που μπορούν να γίνουν πολιτιστικές εκδηλώσεις και πολλά άλλα, να μαζευτεί κόσμος,
    να δουν και αυτοι και να καταλάβουν αυτή είναι η ζωή μας, η κουλτούρα μας και πιστεύω ότι κάπως έτσι θα μαζευτούν.
    Γι αυτή την φωνή μίλησα Φλώρα, κάτι πρέπει να γίνει από εμάς, από το διαλυμένο κράτος δεν ελπίζω τίποτα πιά
    Εμείς να πάρουμε τα < όπλα > στα χέρια μας, δηλ τον πολιτισμό μας και την κουλτούρα μας.Σταματώ εδώ γιατί όντως η συζήτηση δεν έχει τελειωμό.
    Καλό Σ/κύριακο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή