Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ.....ΚΑΛΑ

Τα Εισόδια της Θεοτόκου σήμερα, ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και η Παναγία προστάτης και βοηθός σε όλους μας !!!
Οι Χρυσομέλισσες στις συναντήσεις των προηγούμενων ημερών, δραστηριοποιήθηκαν σε πολλούς τομείς, απόλαυσαν δημιουργικές ώρες, έμαθαν πράγματα, μοιράστηκαν εμπειρίες, "τσάκισαν" μία γλυκειά και μία αλμυρή  κολοκυθόπιττα και συνεχίζουν απτόητες τις κατασκευές για να συνεισφέρουν στα παζάρια των εορτών!!!



Οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστοι μάρτυρες.......
Περάσαμε ένα ονειρεμένο απόγευμα βουτηγμένες στις γυψόγαζες με την αγαπημένη Βίκυ να μας
καθοδηγεί και να μας συμβουλεύει με υπομονή, χιούμορ και καλή διάθεση !!!
Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο απο το να παίρνεις και να δίνεις και αυτή την ευκαιρία, εμείς οι Χρυσομέλισσες, δεν την αφήνουμε να πάει χαμένη !!! Βίκυ, γλυκειά μας ποδηλάτισσα σ΄ευχαριστούμε που αγκάλιασες τόσο ζεστά και πρόθυμα τη συντροφιά μας.....και μας γνώρισες τον υπέροχο κόσμο των παραμυθένιων σπιτιών.......(απο ανακυκλωμένα κουτιά και γυψόγαζα) !!!


Η Αντιγόνη μας, η ψυχή της δημιουργικής παρέας με τις φίλες που έχουν μαγευτεί από τις δυνατότητες για απίθανες  δημιουργίες με κάθε είδους υλικό ...!!!!(Χαρτί, δέρμα, ξύλο, σύρμα, χάντρες, ύφασμα, μαλλί, κλωστές.....)
Η Φωφώ και η Ρένα μας, δύο υπέροχες κυρίες επιδεικνύουν τις μοδάτες δερμάτινες δημιουργίες τους.....μάλιστα !!! Υπέροχα βραχιόλια και δαχτυλίδια απο δέρμα (διδασκαλία Αντιγόνης) χωρίς να παραλείψουμε και τα εύχρηστα , μοναδικά πορτοφολάκια.....

Σήμερα, παρά τη βροχερή ημέρα δημιουργήσαμε με έμπνευση και κέφι, στο εργαστήριο κοσμήματος, ένα εντυπωσιακό κολλιέ, το δέσιμο της πέτρας  το είχε κάνει πολύ όμορφα η Σοφία που αν και αρχάρια ,έχει επιδείξει μία ιδιαίτερη  αγάπη στην τεχνική αυτή.  Στην φωτογραφία οι τρείς καρφίτσες με τους ωραίους αχάτες  και σύρμα αλπακά ,που έφεραν η Κατερίνα και η Σοφία.....

3 σχόλια:

  1. Αχ πάλι γλυκειές μελισσούλες μου θαυματουργήσατε, και ιδιαίτερα εσύ Αντιγονάκι μου αγαπημένο, γλυκιά μου δασκάλα.Αλλά και η blogοφίλη μου Ποδηλάτισσα βλέπω πως σας μύησε για τα καλά στα μυστικά της.
    Η δε Σοφούλα βλέπω πως τρέχει με μεγάλη ταχύτητα στην πρόοδό της.
    Φιλιά και στη φίλη μου Φωφώ που εκτελεί χρέη μοντέλου επιτυχώς.
    Μακάρι να ήμουν μαζί σας κι εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ σας ευχαριστώ...... δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο, απλά περνάω όμορφα με μια ευχάριστη παρέα!!!! Σας ευχαριστώ όλες πολύ....... φυσικά σας ευχαριστεί και ο Μιχάλης που του στέλνετε τα καλούδια σας!!!!! Πολλά φιλιά!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κορίτσια ..να εισατε καλά και να έχετε παντα τόσο δημιουργικές εμπνέυσεις......και αφου εχετε για καθογητρια την Βίκη...έεεε δεν το συζητώ... την καλήτερη έχετε... φιλακια ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή