Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Αποχαιρετισμός......

 


Δύσκολος ο αποχαιρετισμός, όμως ήρθε η στιγμη που απευχόμασταν και με λίγα λόγια. βγαλμένα όμως μέσα απο την καρδιά, θα αποχαιρετίσουμε τη Μπέττυ, τη χαμογελαστή γλυκομίλητη Κυρία, που αν και τη συναντήσαμε μόνο μία φορά, όταν μας επισκέφθηκε στο Μελίσσι, είχαμε την ευκαιρία να τη γνωρίσουμε καλύτερα μέσα απο το μπλόκ της , το "Anthivolon", όπου παρουσίαζε με ευγένεια και ξεχωριστή γλυκύτητα τις μοναδικές ευφάνταστες δημιουργίες της, τις ΑΥΡΕΣ της , τα υπέροχα κοσμήματά της...
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τη σκεπάζει κι ας βρούνε οι δικοί της, παρηγοριά για την απώλειά της, εμείς, τιμώντας τη μνήμη της  και συμμετέχοντας στη Δράση των ελληνίδων μπλόκερς, θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε το όνειρό της και θα στείλουμε όσους περισσότερους χαρταετούς μπορούμε στη Βέροια.... της το οφείλουμε !!!

Καλό σου ταξίδι Μπέττυ !!!

6 σχόλια:

  1. Στον δικό σας φιλόξενο χώρο γνώρισα κι εγώ την Μπέττυ.
    Καλό της ταξίδι στο Παράδεισο!
    Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να έχει μεγάλη επιτυχία το όνειρό της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και βέβαια της το οφείλουμε κοριτσια.. και θα το κανουμε αυτό το ονειρο πραγματικότητα.. ολες μαζί μπορούμε... να είστε καλα.. και ας πεταξουμε ψηλα τους αετους μας..για εκεινη.. ήταν μια από εμας...απο την παρεα..ακομα και να μην την ξεραμε οπως πολλες ομως καποια στιγμή ανταλαζαμε σχόλια και παντα ειχε ενα καλο λογο για ολες μας.. καλο της ταξιδι...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλούς ουρανούς να έχει.
    Δεν έχω τίποτα άλλο να πω.
    Την καλημέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλό ταξίδι ....και δύναμη στους δικούς της ανθρώπους

    ΑπάντησηΔιαγραφή